19 maart 2014

Gratis SEO eBook aanvragen

the-definitive-guide-to-seo-ebook-L-iv8ss7Leuk dat je interesse hebt in het eBook ‘SEO’ van Dommelweb. Dit eBook gaat over zoekmachine optimalisatie, het optimaliseren van je website om hoger in de natuurlijke zoekresultaten terecht te komen.

Het eBook biedt je handvaten om een start te maken met SEO en benoemt handige ‘do’s & don’t’s’ aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zo positioneer je je website beter voor Google en Bing, en laat je meer bezoekers met je onderneming kennis maken. Dat leidt tot meer en relevantere traffic en, als het goed is, uiteindelijk ook tot meer leads en een hogere omzet. SEO is aanvankelijk een arbeidsintensieve klus, maar dankzij dit eBook wordt je al een behoorlijk eind op weg geholpen. En omdat SEO vooral op de langere termijn veel voordelen biedt, zul je er uiteindelijk veel plezier aan beleven, terwijl je kunt besparen op hoge kosten (bijvoorbeeld voor advertenties).

Je kunt dit eBook uiteraard geheel gratis downloaden. Het eBook wordt direct na het aanvragen verzonden naar uw email adres in PDF-formaat. Als je vervolgens nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.SEO eBook aanvragen
 
Naam:
E-mail adres: