6 juni 2011

Webshop

U wilt uw verkoop verhogen met een extra afzetkanaal?

U wilt uw klanten een prettige winkel ervaring bieden. Samen met u brengen wij uw kansen en mogelijkheden in kaart en helpen we u de optimale webwinkel omgeving te creëren. Wij helpen u bij het effectief en efficiënt bereiken van uw online doelstellingen.

U wilt een webshop die van bezoekers klanten maakt?

Wij zorgen voor een goed presterende webwinkel die bijdraagt aan de doelstellingen van uw bedrijf!• Dommelweb onderscheidt zich door specialistische kennis om bovenaan in Google te komen.• Dommelweb maakt webwinkels met een duidelijke “Call to Action”, die uw klanten aanzet tot actie.• De door Dommelweb gebouwde websites onderscheiden zich door correcte techniek. (volgens de coderingsstandaard XHTML strict 1.0.) Hierdoor wordt een webshop bijna altijd correct getoond in verschillende browsers zoals Internet Explorer, FireFox, Chrome, Safari en Opera.• Al 10 jaar maken wij websites voor onze klanten en dat doen we met veel plezier, enthousiasme en betrokkenheid.VormgevingDoor onze ervaring, creativiteit en kennis vertalen we uw wensen naar een bruikbaar ontwerp (Interaction design).TechniekDommelweb bouwt uw website met kennis van zoekmachine optimalisatie. De gebruikte techniek garandeert dat uw website goed gelezen wordt door zoekmachines als Google.InternetmarketingMet alleen een webwinkel bent u er nog niet. Net als bij een echte winkel wordt u pas succesvol als u ook bezoekers trekt.Dommelweb helpt u met de inzet van alle mogelijke online en off line marketing middelen.Rendement, meetbaarheid en gebruikersvriendelijkheid zijn voor ons belangrijk bij het uitwerken van een concept.Dommelweb staat voor een planmatige aanpak om uw (internet) marketing activiteiten vorm te geven om zo uw website succesvol te laten zijn.

Bekijk ons portfolio.Kijk  in ons portfolio wat wij voor andere klanten doen. Een gratis analyse vertelt u meer over de inzetbaarheid van de website: Gratis quickscan.