9 oktober 2018

AVG en privacy-wetgeving

De AVG-wetgeving is inmiddels van kracht
Lees de gevolgen voor uw website.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit betekent dat de bezoeker van uw website meer rechten heeft en dat u hem beter moet informeren over de gegevens en cookies die worden opgeslagen en/of verwerkt. Zo mag een bezoeker eisen dat al uw gegevens worden verwijderd.

Bijna alle websites gebruiken Google Analytics voor het bijhouden van statistieken. Als u deze data verzamelt moeten er een aantal aanpassingen aan uw website en Analytics gedaan worden. Zo dient uw website een Privacy Verklaring te bevatten waarin staat dat u statistieken verzamelt met Analytics. Om te voldoen aan de AVG dienen er in Analytics een aantal instellingen aangepast te worden.

Dommelweb voert graag deze aanpassingen voor u door. De kosten hiervoor zijn eenmalig € 245,- excl. BTW*. Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Geef dit dan aan in een antwoord op deze mail. Deze aanbieding is inclusief een privacy-verklaring die voldoet aan deze wetgeving. Hiermee spaart u de kosten van een dure jurist uit.

U krijgt dan onderstaande balk die gestyled is in de kleuren van uw website.

Let op: als u besluit geen gebruik te maken van deze aanbieding dient u er zelf voor te zorgen dat uw website voldoet aan de AVG. Er kunnen controles komen en zijn (hoge) boetes voor eigen rekening! Kijk hier voor meer informatie over de AVG

voorbeeld cookiemelding in website.