17 mei 2011

Internetmarketing

Omdat de internetkanalen vandaag de dag redelijk ondoorgrondelijk zijn hebben we alles gevisualiseerd in een metroplan.  Hieronder een afbeelding van de kanalen naar een website. Onontbeerlijk is daarbij ook de zichtbaarheid op mobiele telefoons en tablets. Door onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites en ervaring in userinterfaces kan Dommelweb uw website als klantmagneet laten werken. Het speelveld is uiteindelijk divers en horen daar ook offline-kanalen bij.


Bekijk ons veelzijdige portfolio van basis-websites tot webshops.


De “customer journey” als metroplan.

infographic2

Internetmarketing, SEO, SEA

Wij vertalen uw wensen naar een succesvolle internetmarketingstrategie die bijdraagt aan de doelstellingen van uw bedrijf. Internetmarketing omvat een aantal specialistische diensten zoals: Social Media, e-mail marketing, website optimalisatie en adverteren op internet. Dommelweb adviseert en voert uit.


SEO staat voor Search Engine Optimization: Het optimaliseren van de broncode zodat de website bovenaan komt in de natuurlijke zoekresultaten van Google (Organic search / linkerrijtje).

SEA staat voor Search Engine Advertising: Het adverteren op internet via Google of andere websites. Adwords is een onderdeel van SEA. Kijk ook op onze speciale Adwords webpagina.

SEM staat voor Search Engine Marketing en omspant de activiteiten optimalisatie, online adverteren maar ook vormgeving zoals interaction design, landingspagina’s en banners. Dommelweb is Google Certified Adwords Professional (GAP). Wij verzorgen uw Adwords champagne tegen een beheersbaar budget.

Technische support van uw website? Bekijk deze pagina.


Internetmarketingstrategie en uitvoering

Wij vertalen uw wensen naar een succesvolle internetmarketingstrategie die bijdraagt aan de doelstellingen van uw bedrijf.Onder internetmarketing vallen een aantal specialistische diensten waarvoor wij u kunnen ontzorgen zoals: Social Media, Adwords, SEO en displaynetwerk.


Statistieken of webstats
Onmisbaar gereedschap bij  internetmarketing zijn de statistieken. Google Analytics geeft uitstekende overzichten van het aantal bezoekers en welke pagina’s bezocht zijn. Bovendien is hier uit af te leiden welke zoekwoorden gebruikt zijn. Wij kunnen dit voor u installeren, instellen en adviseren op basis van de resutaten.


Nieuwsbrieven / e-mailcampagnes
Zeer nuttig om te communiceren met uw doelgroep en bovendien zeer goed meetbaar. U kunt deze nieuwsbrieven zelf versturen in de huisstijl van uw bedrijf. Dommelweb helpt u met het opzetten en inzetten van deze marketing-tool. Indien gewenst maken wij een terugkerende afspraak omsamen met u de nieuwsbrief op te stellen.


Het nieuwe winkelen. Een online shop in combinatie met een fysieke winkel.
Dommelweb zette samen met de universiteit Tilburg een onderzoek op naar de kansen voor kleine middenstanders met een online winkel. De uitkomsten van het onderzoek hebben we gepubliceerd en staat online. Lees: “Het nieuwe winkelen”. 


Advies over en implementatie van Social Media
We kunnen u de weg wijzen in Facebook, Twitter, Linkedin of andere communities. Sommige zijn zeer bruikbaar bij het bereiken van de doelgroep. Zo is Facebook uitstekend inzetbaar als horeca-marketing. Wist u dat Adidas via Facebook al meer dan 10 miljoen fans heeft?Afhankelijk van wat bij u past en wat rendementsvol is kunnen wij u op weg helpen met de implementatie van Social media in uw organisatie. Lees hier verder over de mogelijkheden van Social Media Marketing. 


Landingspagina’s met conversie
Een landingspagina is een speciale pagina op uw website met maar één doel: conversie (=klantcontact online). Deze techniek wordt veelvuldig ingezet bij Adwords-campagnes. Bekijk  ons portfolio hoe wij dat doen voor onze klanten.


Customer journey
Wanneer heeft u nu de grootste kans om een nieuwe klant binnen te halen? Juist; als deze zelf al interesse in u heeft getoond. Dommelweb  kent verschillende unieke mogelijkheden om de klantreis, de customer journey voor u te analyseren en te visualiseren. U ziet welke bedrijven uw website bekeken hebben. Het resultaat? Een uitgekiende leads-strategie die van bezoekers klanten maakt. Lees hier verder over de mogelijkheid van leads genereren.


Google Mijn bedrijf.
Professioneel vindbaar zijn kan met Google Mijn Bedrijf. Met uw bedrijfsprofiel wordt u gevonden in Google maps, Google zoeken en Google+. Als men zoekt op bedrijfsnaam komt de bedrijfsvermelding netjes in beeld aan de rechterkant. Dommelweb verzorgt deze aanmelding waarbij uw medewerking is vereist. Interesse in een aanbieding voor het aanmaken van Google Mijn bedrijf?


WordPress websites
Dommelweb Internetmarketing is gespecialiseerd in WordPress websites. Wij vertalen uw wensen in een professionele WordPress website op maat, met alle voordelen van een WordPress website erin. Lees hier verder over de mogelijkheden van WordPress websites.


 

Digital Marketing Den Bosch

In 2018 startte Dommelweb uit Den Bosch een nieuw initiatief Needmachine.nl met alleen focus op digital marketing: het optimaliseren van websites en opzetten en beheren van online advertenties in Facebook en Instagram. Needmachine werkt voor PvdA, Maaskant Reizen, Papyrasse.
Bekijk Needmachine.nl