21 januari 2015

WordPress Den Bosch

WordPress websites zijn momenteel het meest gebruikte websitebeheer-systeem (CMS) ter wereld (CMS = content management systeem). Het geeft uitgebreide mogelijkheden bij het bouwen van de site.  Bij Dommelweb Internetmarketing zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen omtrent WordPress.

Website Eurocamping Vessem
Dommelweb kan voor u WordPress-website bouwen zonder veel kosten te maken. Dit kan een op maat gemaakte applicatie zijn of u heeft de keuze gebruik te maken van een template (dit is een bestaand ontwerp wat daarna wordt ingericht).Hieronder de voordelen van dit CMS op een rijtje:

  1. WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is erg eenvoudig.
  2. Waar WordPress ooit ontstaan is als typisch blog systeem, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is.
  3. WordPress is gratis. Het klopt inderdaad dat de software van WordPress voor iedereen gratis beschikbaar is. In sommige gevallen maak je wel gebruik van betaalde plugins bijvoorbeeld bij WPML. Hiermee kan je meertaligheid in je website toepassen zonder uitgebreide programmeertoeren uit te halen.
  4. WordPress is zoekmachine-vriendelijk. Tijdens de opbouw installeren wij een aantal extra plugins waarmee je je website nog beter kunt optimaliseren voor zoekmachines.
  5. Met WordPress kan je website redelijk snel live gaan. Als je je hebt voorbereid en goed weet wat je wilt (wat betreft teksten en afbeeldingen), dan kunnen wij al snel een volledige website hebben opgebouwd.
  6. WordPress is een open source CMS. Door de zeer actieve community wordt de software elke dag beter. Klein nadeel daarvan is dat je continu op de hoogte moet blijven van veranderingen en dat je noodzakelijke updates moet verwerken in je site. Hier zorgt Dommelweb dan weer voor!

De prijs van een WordPress-website wordt vooral bepaald door twee zaken. Het aantal functionaliteiten (bijv. een nieuwsbriefsysteem, diashow, mailformulieren e.d.) en of we gebruik maken van een template of dat wordt gekozen voor een origineel ontwerp. Een WordPress is er vanaf € 750,-. (inclusief installatie en bouwen). Vraag ons naar de mogelijkheden!

WordPress website door specialisten

Bij Dommelweb Internetmarketing begrijpen wij wat een professionele website inhoud. Door onze duidelijke taakverdeling binnen het bedrijf worden onze opdrachten enkel en alleen uitgevoerd door vakspecialisten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en trends.Bekijk voordelen en redenen om voor WordPress te kiezen.

Websitetechniek

Dommelweb bouwt uw WordPress website met kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO). De gebruikte techniek garandeert dat uw website goed gelezen wordt door zoekmachines als Google.Website Finnhouse

Internetmarketing

Een succesvolle website is meer dan alleen een leuke vormgeving. Een website dient zichtbaar te zijn op de meest relevante zoekwoorden. Naast bovenstaande zorgen we dat alle criteria om bovenaan te komen nauwgezet worden nageleefd.Rendement, meetbaarheid en gebruikersvriendelijkheid zijn voor ons belangrijk bij het realiseren van een website-project. We zorgen voor een  planmatige aanpak om uw succesvol uw (internet) marketing activiteiten vorm te geven.

Portfolio van gerealiseerde projecten

Met ons portfolio krijgt u een goed overzicht van gerealiseerde projecten en onze opdrachtgevers.