21 januari 2015

WordPress Den Bosch

Websites zelf beheren met WordPress.

Met WordPress haalt u het meest gebruikte websitebeheer-systeem (CMS) ter wereld in huis (CMS = content management systeem). Het biedt een schatkamer van prachtige ontwerpen waar direct uit gekozen kan worden. Daarnaast is het mogelijk interessante functionaliteiten direct bijgeleverd te krijgen.  Bij Dommelweb Internetmarketing zijn we altijd op de hoogte van van de laatste ontwikkelingen omtrent WordPress.


Website Eurocamping Vessem


Dommelweb kan voor u WordPress-website bouwen zonder veel kosten te maken maar dit kan ook een op maat gemaakte applicatie zijn. Bekijk bijvoorbeeld de website van marbeladvies.nl waarin een webshop, podcast, en vlogsysteem verwerkt zit.
De voordelen van WordPress even op een rij.
  1. WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is erg eenvoudig.
  2. WordPress is ooit ontwikkeld als een blog-website. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is. 
  3. WordPress is gratis.  Dat komt omdat het gemaakt wordt door een community van programmeurs. In sommige gevallen maak je wel gebruik van betaalde plugins bijvoorbeeld wanneer je gebruik wil maken van meertalige websites (plugin: WPML). 
  4. WordPress is zoekmachine-vriendelijk omdat wij standaard Yoast installeren waarmee je de website kan optimaliseren. Tijdens de opbouw installeren wij een aantal extra plugins waarmee je je website nog beter kunt optimaliseren voor zoekmachines.
  5. Met WordPress kan je website redelijk snel (binnen een maand) live gaan. Tenminste als je je de teksten en foto’s gereed hebt en het uitgangspunt van het ontwerp bekend is.
  6. De prijs van een WordPress-website wordt vooral bepaald door twee zaken. Het aantal functionaliteiten (bijv. een nieuwsbriefsysteem, diashow, mailformulieren met keuzemogelijkheden e.d.) en het gebruik van een voorontwerp. Deze ontwerpen zijn bijvoorbeeld te bekijken op Themeforest. Een WordPress is er vanaf € 750,-. (inclusief installatie en bouwen).
Vraag ons naar de mogelijkheden!

WordPress website door specialisten

Bij Dommelweb Internetmarketing begrijpen wij wat een professionele website inhoud. Door onze duidelijke taakverdeling binnen het bedrijf worden onze opdrachten uitgevoerd door vakspecialisten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en trends.Bekijk voordelen en redenen om voor WordPress te kiezen.


Websitetechniek

Dommelweb bouwt uw WordPress website met kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO). De gebruikte techniek garandeert dat uw website goed gelezen wordt door zoekmachines als Google.

Website Finnhouse

Internetmarketing

Een succesvolle website is meer dan alleen een leuke vormgeving. Een website dient zichtbaar te zijn op de meest relevante zoekwoorden. Naast bovenstaande zorgen we dat alle criteria om bovenaan te komen nauwgezet worden nageleefd. Rendement, meetbaarheid en gebruikersvriendelijkheid zijn voor ons belangrijk bij het realiseren van een website-project. We zorgen voor een  planmatige aanpak om uw succesvol uw (internet) marketing activiteiten vorm te geven.


Portfolio van gerealiseerde projecten

Met ons portfolio krijgt u een goed overzicht van gerealiseerde projecten en onze opdrachtgevers.