17 mei 2011

Dommelweb trainingen en workshops

Jos Oerlemans GAP

Dommelweb maatwerktrainingen

Wij verzorgen regelmatig workshops en trainingen met de volgende onderwerpen:

Training Google Analytics.Google Analytics in een dagdeel. Webstatistieken effectief inzetten.  Aan de basis van een goed internetmarketing-beleid staat het goed interpreteren en aflezen van de statistieken van uw website.

Meer informatie en inschrijven

Internetmarketing en social media
Tijdens deze workshop internetmarketing en social media gaat u direct aan de slag met de kennis die wij u aanreiken over de nieuwe marketingmiddelen. We bespreken welke internetmarketingmiddelen u kunt inzetten om uw zakelijke doelen te bereiken. Ook de inzet van social media komt uitgebreid aan bod. Wij leren u hoe u social media op een zakelijke manier kunt inzetten.

Meer informatie en inschrijven

Google Adwords rendementsvol inzetten
Met deze Google Adwords training leert  u een campagne op te zetten voor uw bedrijf. Hoe selecteert u de juiste zoekwoorden, welke strategie volgt u? Na de training kunt u voor uw bedrijf een Adwordscampagne opzetten en beheren. Een uitstekende manier om topposities te verwerven binnen de Google zoekresultaten met meer gerichte bezoekers naar uw website

Meer informatie en inschrijven

Maatwerktrainingen voor MKB bedrijven
Voor kleine en grote groepen medewerkers kunnen we uitstekend de inzetbaarheid van Social Media en Internetmarketing uitleggen.  Aan de hand van duidelijke sheets en praktijkvoorbeelden weet u na afloop precies wat mogelijk is en waar u mee aan de slag gaat.

Meer informatie en inschrijven

Trainers
De training wordt gegeven door Jos Oerlemans (Google Certified).
Sinds oktober 2008 is deze trainer gecertificeerd door Google. Jos Oerlemans is webredacteur voor Brabant Breed en is reeds tien jaar actief als internetmarketeer. Jos werkt als gastdocent voor het Koning Willem I-college en Aeres Hogeschool in Wageningen.


Ton Kemp
heeft zich afgelopen 5 jaar gespecialiseerd in online marketing.  Naast de werkzaamheden bij Dommelweb is hij ook werkzaam als docent marketing en E-commerce aan de Avans Hogeschool.

Dommelweb werkt o.a. voor:
Vakbond FNV
Holland Financials (Holfin.nl)
Setpoint Mannenkleding
Buyers United. Inkoop-expertise & interim management.
Smoke Free Systems. Rookoplossingen voor kantoor.
VCS Play. Grote speelsystemen voor kinderen bijv. Ikea.
Rechtnet. Advocaten in arbeidsrecht en incassorecht.