17 mei 2011

Webdesign

webdesign den bosch

Webdesign dat van bezoekers klanten maakt

Wij vertalen uw wensen naar een succesvolle webdesign die bijdraagt aan de doelstellingen van uw bedrijf. Onze websites kennen de volgende kenmerken:

  • Eigentijdse en originele vormgeving met de meest laatste technieken (o.a. HTML 5).
  • Zijn meteen ingericht voor mobiele telefoons en hebben een supergaaf ontwerp.
  • We hebben specialistische kennis om bovenaan in Google te komen (SEO).
  • Teksten, plaatjes en foto’s zijn zelf te beheren via een op maat gemaakt CMS.
  • Realistische doelstellingen worden verwerkt in een internetmarketing-strategie.
  • Al 15 jaar maken wij websites voor onze klanten en dat doen we met veel plezier, enthousiasme en betrokkenheid.

Bekijk ons veelzijdige portfolio van basis-websites tot webshops.


Webdesigers die hun vak verstaan.
Door onze ervaring, creativiteit en kennis vertalen we uw wensen naar een bruikbaar ontwerp (Interaction design). Hierbij werken we met beeldschermvormgevers die hun sporen ook verdiend hebben in interaction-design. Vooraf aan de bouw wordt goedkeuring gegeven aan het ontwerp. Ons webdesignbureau zit in het centrum van Den Bosch.


WordPress websites uit Den Bosch!
Dommelweb heeft in de loop der jaren tientallen websites afgeleverd met een WordPress-systeem zijn (WP). In sommige gevallen wordt gebruik gemaakt van een template. Het is echter ook goed mogelijk een op maat gemaakt ontwerp in te richten met een WordPress-backend. Zo hebben we in 2016 een WP-systeem gemaakt voor Creolea geheel maatwerk.

Bekijk ons portfolio waar alle WordPress-websites in staan. Meer uitgebreide informatie over het werken met dit CMS vind u hier ->>WordPress Den Bosch.

Lees het onlangs verschenen artikel: “stop de verkwisting met Google Adwords.”

Websitetechniek
Dommelweb bouwt uw website met kennis van zoekmachine optimalisatie. De gebruikte techniek garandeert dat uw website goed gelezen wordt door zoekmachines als Google. Alle websites zijn voorzien van een Content Management Systeem waarmee u zelf de inhoud kunt aanpassen (CMS). Desgewenst kunnen we website ontwikkelen met de populaire open source-systemen zoals Joomla, WordPress of Magento (voor shops), of bouwen wij een app.

Internetmarketing
Een succesvolle website is meer dan alleen een leuke vormgeving. Een website dient zichtbaar te zijn op de meest relevante zoekwoorden. Naast bovenstaande zorgen we dat alle criteria om bovenaan te komen nauwgezet worden nageleefd.Rendement, meetbaarheid en gebruikersvriendelijkheid zijn voor ons belangrijk bij het realiseren van een website-project. We zorgen voor een  planmatige aanpak om uw succesvol uw (internet) marketing activiteiten vorm te geven.

Portfolio van gerealiseerde projecten
Met ons portfolio krijgt u een goed overzicht van gerealiseerde projecten en onze opdrachtgevers.

Apps
Door gebruik te maken van Apps vergroot u de binding tussen uw merk en de klant.Lees hier verder wat wij voor u kunnen betekenen met Apps.

Op zoek naar website-support? Wij hebben verstand van plugins, back-ups en beveiliging. Bekijk deze pagina.


Een routeplan naar een succesvol project:

1. Na de goedkeuring van het plan van aanpak begint het project.

2. Formuleren doelstelling(-en).
Dit kan zijn een verkoopdoelstelling bijv. bestellingen in een shop of het creëren van naambekendheid. Hierbij zorgen we zo hoog mogelijke bezoekersaantallen. Ook kan de doelstelling het verspreiden van kennis of ervaring zijn (bijv. onderwijs). Elk project kent haar eigen doelstellingen.

3. Bepalen van de doelgroep(-en).
Dat kan heel divers zijn. Een klant in rookcabines richt zich op facility-managers maar een winkel in kinderkleding gebruikt de site als verlengstuk van haar echte winkel. Kortom bij elke site wordt de doelgroep apart geformuleerd. En bij elk project hoort ook weer een aparte strategie.

4. Conceptontwikkeling.
Hier bepalen we de boomstructuur van de site. Hier wordt ook bepaald welke menustructuur er gebruikt gaat worden. We gaan hierbij meestal uit van een draadframe. De inhoud krijgt hier duidelijk meer vorm en worden ook de posities bepaald van de call-to-action (aansporing tot contact opnemen).

5. Website-ontwerp.
We kijken heel goed naar de product/dienst van het bedrijf en welke look & feel het mag gaan hebben. We proberen hierin zoveel mogelijk de juiste snaar te raken. Het ontwerp moet functioneel en intuïtief zijn. Speciale aandacht voor de foto’s en onze interaction-designers maken er iets moois van.

6. Het schrijven van teksten.
Achter elk bedrijf zit een verhaal en dat proberen we zo goed mogelijk te vertalen naar pakkende teksten. Hierin ligt juist het onderscheidend vermogen van veel bedrijven! Ook kan een rubriek zoals “veel gestelde vragen” de bezoeker van de juiste informatie voorzien. Voor de zoekmachines kijken we verder naar de keyword-density zodat de vindbaarheid optimaal is. Zoekmachines zijn dol op content maar bezoekers lezen veel minder van een beeldscherm! Een site wordt gescand. Het is dus zaak een mooi samenspel te creëren tussen de tekstuele inhoud, het site-ontwerp en de foto’s.

7. Van ontwerp naar programmatuur.
Het in elkaar passen van de ontwerp en de programmatuur gebeurt door PSD- en/of illustator-bestanden om te vormen naar PHP/CSS/HTML met vaak een MySql-database. Soms maken we ook gebruik van Joomla, WordPress of andere open source-programmatuur. Onze websites hebben standaard een CMS

8. Uitlijnen van de teksten.
Nadat de techniek goed uitgetest is neergezet gaan we aan de slag met plaatsen van de teksten. Dit moet wel netjes gebeuren. Het plaatsen van de foto’s moet mooi uitgelijnd worden neergezet en de foto’s mogen niet te zwaar zijn zodat ze meteen zichtbaar worden. Ook zetten we in deze fase statistieken-scripts in de site. Hiermee kan de website bijgehouden worden qua aantallen bezoekers.

9. Lancering van de site.
Nadat alles goed is doorgetest gaan we de site presenteren aan het grote publiek. Hierbij maken we de kanttekening. Een site is nooit af en de techniek ontwikkeld zich steeds maar door. Denk maar eens aan mobiel internet en websites op een mobiele telefoon.

10. Evaluatie.
In ieder project zit een leermoment. Met onze klanten hebben doorlopend contact over het gebruik van de site en wat het hen brengt. Een onderhoudscontract ontzorgt u van allerlei beslommeringen. Zo kunnen we voor u linkbuilden, redactioneel werk doen (tekst & foto’s), Adwords-campagnes opzetten en begeleiden.Kortom full-service op het gebied van uw website!Kijk  in ons portfolio krijgt u een goed overzicht van onze opdrachtgevers.


 
pyramide statistieken en analyse