31 juli 2020

Website-support van Dommelweb.

  • Technisch onderhoud.
  • Beveiliging en bescherming.
  • Online helpdesk voor tekst en foto’s.
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Vanaf € 30,- per maand.

Websitebeveiliging

Vandaag de dag is het erg belangrijk dat uw website beschermd wordt. In 2019 zijn bijna alle websites beveiligd op een https-adres. Dat betekent dat u op serverniveau extra beschermd bent. Echter omdat heel veel websites zijn gebouwd met gratis open source-systemen zoals WordPress, Joomla of Drupal is het erg verstandig deze CMS-systemen apart te beveiligen. Wereldwijd worden deze CMS-systemen het meest gebruikt en zijn ze interessant geworden voor hackers. Uw website kan op een bepaalde manier kwetsbaar zijn. Uw mailserver kan misbruikt worden voor spam of hackers kunnen gegevens stelen of chanteren. Zorg voor onderhoud op uw website.

Onderhoud op uw website is het sleutelwoord om er voor te zorgen dat de kans zo klein mogelijk is om misbruik van uw website. De updates van plugins is noodzakelijk om uw website goed te laten werken en zo veilig mogelijk te houden.

Welke onderdelen zitten er in een support-contract?

Software updates van uw website

Verouderde plugins maken uw website kwetsbaar voor hackers. Tevens moet dient de server geupgraded zijn naar de laatste PHP-versies. Bepaalde onderdelen kunnen dan niet meer (samen)werken. Het gevolg laat zich raden. Bepaalde pagina’s worden niet meer opvraagbaar en in het slechtste geval gaat de hele website op zijn gat. Ook uw webshop dient vanzelfsprekend dit onderhoud te hebben.

Nieuwe updates moeten goed samenwerken met de bestaande software. Dit vraagt kennis en controles waarmee u zich niet wilt bezighouden. Dommelweb heeft de beste programmeurs in huis er over te zorgen dat uw website in de lucht blijft en uitstekend zal blijven draaien.

Website backups

Het is belangrijk vóór belangrijke updates een back-up te maken. Bij een foutmelding kan altijd de oude site worden terugzet zonder dat er noemenswaardige uitval is. De updates van plugins gaan meestal goed maar de uitwerking is niet altijd te voorspellen. Het herstel na een foute update kan tijdrovend zijn. Wij zullen zorgen dat uw site altijd als een zonnetje draait.

Bovenaan in de zoekmachines (SEO) & redactioneel beheer.

Teksten voor een website schrijven is een vak apart. Google indexeert een website op basis van de aanwezige zoekwoorden in de tekst. Daarnaast moet deze zelfde tekst uw klant in de meeste gevallen verleiden tot een doen van een aankoop, het invullen van een formulier op aansporen tot een belactie. Spitsvondige en relevante tekst zorgt ervoor dat uw website echt een succes kan worden. Bekijk ons routeplan

Wat zit er in het pakket voor € 30,- per maand?
• technisch beheer van uw website, waaronder updates van WordPress en plug-ins.
• back-ups zodat bij calamiteiten een recente versie kan worden teruggezet.

Basispakket is uit te breiden met:
• Verzorging nieuwsbrieven, redactie en installatie email-adressen.
• SEO-tekstontwikkeling om bovenaan te komen in de zoekmachines.
• installatie van Google Analytics en rapportage van bezoekersgedrag

Bekijk onze pagina met voorbeelden van WordPress-websites.

Tags: website onderhoud, den bosch, support website, bureau webontwikkeling, helpdesk website.