7 april 2014

Overal toegang met Office 365

Overal toegang tot uw e-mail, agendabeheer en bestanden met de nieuwste Office-programma’s. De op cloud gebaseerde IT-services van Microsoft bieden een enorm gemak en bereikbaarheid. Dommelweb organiseert als official partner een workshop hoe u Office 365 kan installeren voor uw bedrijf.

office-365-en-de-cloud

Werk slim, werk snel, waar u maar wilt U en uw bedrijf zijn in beweging. Dat betekent dat u overal en op meerdere apparaten moet kunnen werken met een snelle en consistente gebruikerservaring. Die vrijheid krijgt u met Office 365. Of u nu aan uw bureau werkt of op uw tablet of telefoon, u hebt altijd toegang tot uw documenten, e-mail en agenda’s, gedeelde bestanden en onlinevergaderingen. En waar u het ook gebruikt, het is altijd uw Office, zodat uw bestanden up-to-date zijn en uw recente documenten met één klik toegankelijk zijn.



Uw instellingen gaan met u mee, zodat u meteen aan de slag kunt wanneer u zich bij uw Office 365-account aanmeldt. Via de gebruiksvriendelijke webbeheerportal kunt u uw services snel instellen en eenvoudig beheren.

hvb_voorkant

Workshop Office 365 bij Dommelweb Datum: 16 mei 2014 Tijdstip: 13:00 uur Dommelweb organiseert samen met Microsoft een Office 365 workshop voor relaties en klanten. Microsoft spreker Tony Krijnen komt bij Dommelweb langs om u te vertellen hoe u Office 365 kan gebruiken voor uw bedrijf. We behandelen de mogelijkheden van overal toegang tot uw e-mail, agendabeheer en bestanden met de nieuwste Office-programma’s. Aanmelden kan door een email te sturen met je gegevens en aantal personen naar info@dommelweb.nl

Eenvoudiger IT Laat Office 365 zorg dragen voor de IT, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw bedrijf. U kunt Office snel installeren en gebruikers instellen met stapsgewijze begeleiding. Beheer al uw services gemakkelijk in het beheercentrum dat vanaf elke locatie toegankelijk is en controleer de status van uw services met de beheer-app wanneer u onderweg bent. U hebt ook nooit meer IT-problemen. Met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een ontwerp dat is gericht op herstel kunt u erop rekenen dat u kunt werken zonder onderbreking of vertragingen.



Zorg dat uw bedrijf wordt opgemerkt

U wilt uw merk versterken, zodat uw bedrijf zich onderscheidt. Beschouw Office 365 als een marketinghulpmiddel. U kunt e-mailadressen gebruiken met uw eigen domeinnaam, zodat uw naamsbekendheid wordt vergroot met elk bericht dat u verzendt. Promoot uw bedrijf met een professionele website die gemakkelijk kan worden gebouwd en bijgewerkt, zonder extra hostingkosten. Trek de aandacht met aangepast marketingmateriaal dat u zelf ontwerpt en dat past bij uw merk en klanten. Met onlinevergaderingen met HD-video en schermdeling maakt u ook beslist indruk.